Τι λέει η μητέρα της 14χρονης που προσπάθησε να βιάσει ο δολοφόνος της Βασιλικής. Γι’αυτό ζει ακόμα η κόρη μου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Τι λέει η μητέρα της 14χρονης που προσπάθησε να βιάσει ο δολοφόνος της Βασιλικής. Γι’αυτό ζει ακόμα η κόρη μου

Το κορίτσι αυτό, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον άνθρωπο, που χρόνια μετά θα αφαιρούσε κατά ομολογία του, τη ζωή μιας άλλης ανήλικης

 medlabnews.gr 

«Της έριξε μια πέτρα στο κεφάλι και την έβαλε στο μηχανάκι»: Με αυτά τα λόγια, η αδερφή του προηγούμενου κοριτσιού που έπεσε θύμα του 37χρονου στην Ηλεία -εκείνο ήταν 14 ετών τότε- περιέγραψε στο LiveNews τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η δική της αδερφή, η οποία όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο δράστη.

Το κορίτσι αυτό, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον άνθρωπο, που χρόνια μετά θα αφαιρούσε κατά ομολογία του, τη ζωή μιας άλλης ανήλικης: Της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

«Της έριξε μια πέτρα στο κεφάλι και την έβαλε στο μηχανάκι»: Με αυτά τα λόγια, η αδερφή του προηγούμενου κοριτσιού που έπεσε θύμα του 37χρονου στην Ηλεία -εκείνο ήταν 14 ετών τότε- περιέγραψε στο LiveNews τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η δική της αδερφή, η οποία όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο δράστη. Το κορίτσι αυτό, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον άνθρωπο, που χρόνια μετά θα αφαιρούσε κατά ομολογία του, τη ζωή μιας άλλης ανήλικης: Της 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία.

Όπως είπε η μητέρα του -τότε- 14χρονου κοριτσιού, στην εκπομπή TLIVE, στη δική τους περίπτωση, ο δράστης «την έριξε στα βράχια! Έχασε τις αισθήσεις της και της έβαλε τα χέρια στο λαιμό»!

Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος που την δική της κόρη την άφησε να φύγει ζωντανή ο δράστης, ήταν γιατί τον διαβεβαίωσε ότι δε θα πει τίποτα, πουθενά για αυτό που έγινε.

Φυσικά το κορίτσι μίλησε όταν απομακρύνθηκε από τον δράστη. Δυστυχώς όμως, εκείνος συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος, μέχρι που πήρε τη ζωή από ένα άλλο ανήλικο κορίτσι, την 11χρονη Βασιλική.

«Αν τον είχαν κλείσει μέσα δεν θα είχε κάνει τώρα αυτό που έκανε στη Βασούλα» λέει η μητέρα του 14χρονου τότε κοριτσιού που το 2017 έπεσε θύμα κακοποίησης από τον 37χρονο δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου στον Πύργο.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive, η μητέρα του θύματος του δράστη ανέφερε ότι η κόρη της ζει επειδή τον έπεισε τότε ότι δεν θα πει τίποτα στους γονείς της. «Την έριξε στα βράχια! Έχασε τις αισθήσεις της και της έβαλε τα χέρια στο λαιμό» περιέγραψε η μητέρα της 14χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δράστης παραβίαζε τα ασφαλιστικά μέτρα και εξακολουθούσε να πλησιάζει την κόρη της.

Μάλιστα, η αδερφή του ανήλικου τότε κοριτσιού, μιλώντας στο Livenews, ανέφερε ότι κανένας δεν πίστευε όσα κατήγγειλε τότε για τον δράστη.

«Πήγαμε στην αστυνομία μαζί με την αδερφή μου και δεν την πίστεψε κανένας, τώρα έγινε αυτό με την Βασιλική» είπε η αδερφή του πρώτου θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για βιασμό της ανήλικης όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι να γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων